Get Adobe Flash player

Spektrometri z Induktivno Sklopljeno Plazmo (ICP-OES)

Inštrumenti iz iCAP 7000 serije spektrometrov z induktivno sklopljeno plazmo so najnovejši v vrsti uspešnih ICP spektrometrov proizvajalca Thermo Scientific. Združujejo najnovejšo, kompaktno in inovativno zasnovo kar jih postavlja v sam vrh med ICP inštrumenti. Zaradi kompaktne zasnove optike je med najmanjšimi aparati na trgu.

Napredna optična zasnova
Visoko zmogljiva zasnova optike zagotavlja najboljšo občutljivost in meje detekcije. Termostatirano ohišje omogoča stabilne meritve (kontrola temperature 0.1°C). Avtomatska korekcija in kalibracija valovnih dolžin <1 pixel

Stabilni RF generator
Zaradi visoke zmogljivosti je primeren za vse vrste vzorcev, tudi za lahko hlapne organske faze.

Četrta generacija CID detektorjev
Ponuja široko dinamično območje, odpornost na prenasičenje in odlične meje detekcije.

Razdeljen sistem odpihovanja
Zagotavlja manjšo porabo plinov in izboljšano delovanje za elemente kot so As, Sb, Se, in Tl. Zaradi varčevanja z argonom optično pot prepihovana z dušikom.

Ergonomska oblika
Velika vrata zagotavljajo preprost dostop do prostora za vzorce in peristaltične pumpe.

Več informacij najdete na podstrani s predstavitvijo ICP-OES spektrometrov

Brošura (pdf)

Masni Spektrometri z Induktivno Sklopljeno Plazmo (ICP-MS)

ICP-MS masni spektrometri delujejo po principu ločevanja različnih ionov iz ioniziranega vzorca in tako z uporabo napredne tehnologije zagotovijo precizno elementno analizo. Meritve z ICP-MS zagotavljajo najboljšo analizo in kvantifikacijo sledov različnih elementov v trdnih ali tekočih vzorcih. ICP-MS lahko uporabljamo tako za rutinske okoljske, geološke in klinične raziskave, kot tudi za preiskavo materialov in polprevodnikov v industriji.