Get Adobe Flash player

iCAP 7200 ICP-OES

Osnovni model za rutinske analize in manjše število vzorcev. Kljub osnovnemu modelu ponuja dvojni pogled plasme (istočasno), RF generator je optimiziran na 1150W. Enostavna ročna kontrola plinov. Za lažje delo so metode shranjene in optimizirane na inštrumentu. Čas analize je manjši od 4 min po vzorcu pri analizi 15 elementov.

iCAP 7200 brošura (pdf)

iCAP 7400 ICP-OES

Inštrument za rutinske analize in večje število vzorcev. Posebej primeren za kontrolne laboratorije (vode, okolje, metalurgija, prehrana,…). Mogoče je izbirati med dvema pogledoma plasme, radialna ( za visoke konc. ) ali dvojni (dual) pogled. Omogoča popolno računalniško podporo upravljanja inštrumenta (RF, kontrola plinov…). Možnost snemanja “FULLFRAME”, kjer v eni analiz zajamemo kompletno sliko vseh elementov. Štiri kanalna peristaltična črpalka za direkto redčenje vzorce in možnosti dodajanja drugih perifernih enot v serijski opremi.

iCAP 7400 brošura (pdf)

iCAP 7600 ICP-OES

Je vrhunski instrument za najzahtevnejše analize. Visoka produktivnost z vgrajenim injektornim ventilom, hitro merjenje in zanesljivi rezultati. Analiza vzorca pod trideset sekund. Možnost nadgraditve z lasersko ablacijo. Mogoče je izbirati med dvema pogledoma plasme, radialna ( za visoke konc. ) ali dvojni (dual) pogled. Večja moč RF generatorja in dodatne možnosti kontrole plinov nam odprejo dodatne opcije za razvoj in raziskave.

iCAP 7600 brošura (pdf)