Get Adobe Flash player

Plinska kromatografija - GC

Plinska kromatografija se uporablja za analize lahko hlapnih vzorcev, ki jih ločujemo in detektiramo v plinski fazi. V sodobni plinski kromatografiji je pomembno hitro prilagajanje vsakdanjim izivom. Naši izdelki vam tako omogočajo izjemno zmogljivost pri rutinskih analizah in fleksibilnost pri znanstvenem raziskovanju. Plinske kromatografe lahko nadgradite tudi z masnimi spektrometri v konfiguraciji GC-MS, GC-MS/MS ali pa jih uporabljate kot samostojno GC enoto.

Tekočinska kromatografija - LC

Tekočinska kromatografija visoke ločljivosti (HPLC) ter njena nadgradnja UHPLC sta dve izmed najbolj uporabljenih analiznih tehnik, ki temeljijo na ločevanju in detekciji komponent v tekoči fazi. Instrumetni serije Dionex Ultimate združujejo v isti platformi HPLC in UHPLS izdelke ter omogočajo, z nadgradnjami modulov, avtomatizirane raziskave vzorcev. Sistem Dionex Ultimate vam v vsaki konfiguraciji zagotavlja visoko integrirano rešitev z optimiranimi povezavami med moduli in programsko opremo Chromeleon, ki skrbi za lahkotno upravljanje in nadzor.

Ionska kromatografija - IC

Ionska kromatografija se uporablja za ločevanje, izolacijo in identifikacijo komponent v kemičnih spojinah. Sistemi in moduli proizvajalca Thermo Scientific na področju IC so med naboljšimi na svetu, saj vključujejo Reagent-Free tehnologijo, izolacijo elektrolitov, možnost kapilarne IC in/ali visoko-tlačne IC, regenerativne kolone in tri-dimenzionalno elektrokemično detekcijo.