Get Adobe Flash player

GC SistemiTRACE™ 1300 Series:

TRACE™ 1300 in TRACE™ 1310 Gas Chromatograph

Zmanjšajte obratovalne stroške in maksimizirajte produktivnost s Thermo Scientific™ TRACE™ 1300 plinskim kromatografom, ki vam omogoča enostavno zamenjavo injektorjev in detektorjev. Poleg tega izboljšajte produktivnost in odzivni čas. Idealen je za uporabo pri QA/QC, raziskavah snovi, itd. Thermo Scientific™ TRACE™ 1310 vam, poleg upravljanja z računalnikom, dodatno ponuja upravljanje inštrumenta z vgrajenim zaslonom na dotik.

Brošura (pdf)


TRACE™ Ultra:

TRACE™ Ultra Gas Chromatograph

Ostanite v ospredju z več-kanalnim plinskim kromatografom, ki vam zagotavlja neprekosljivo produktivnost, raznovrstnost uporabe, zanesljivost in občutljivost pri kritičnih GC analizah.

Brošura (pdf)

Avtomatski GC vzorčevalniki


AI/AS 1310 Series Autosampler

S tem GC tekočinskim avtomatskim vzorčevalnikom lahko analizirate več vzorcev in to hitreje, poleg tega pa vam zagotavlja tudi konsistentnost in kvaliteto GC analiz.

Uradna stran proizvajalca


TriPlus™ 100 LS Liquid Autosampler

Avtomatizirajte injiciranje tekočih vzorcev; zanesljivo in natančno. S tem avtomatskih vzorčevalnikom, katerega robotizirana roka deluje na oseh X-Y-Z, lahko, ne glede na matrico vzorca ali izbrano tehniko, zanesljivo injicirate svoje vzorce.

Uradna stran proizvajalca


TriPlus™ 300 Headspace Autosampler

Avtomatizirajte in pospešite analizo organskih hlapnih topil in pri tem privarčujte na stroških uporabe inštrumenta. Vse to vam omogoča avtomatski vzorčevalnik za plinsko fazo TriPlus™ 300.

Brošura (pdf)


TriPlus RSH™ Autosampler

S TriPlus RSH™ avtomatskim vzorčevalnikom, ki vključuje tudi pripravo vzorcev, lahko natančno, zanesljivo in ponovljivo analizirate vaše vzorce.

Brošura (pdf)