Get Adobe Flash player

Masni spektrometri za sklopitev s tekočinskimi kromatografi (LC - MS)

Masne spektrometre za sklopitev s tekočinskimi kromatografi delimo glede na tehnologijo, ki jo uporabljajo, in sicer na Orbitrap, Triple Stage Quadrupole, Single Quadrupole in Linear Ion Trap. Ti spektrometri zagotavljajo zelo občutljivo in zanesljivo kvalitativno in kvantitativno analizo kompleksnih vzorcev. Masni spektrometri se uporabljajo za reševanje problemov na različnih področjih; klinične raziskave, odkrivanje in razvoj zdravil, analiza okolja, ugotavljanje ustreznosti hrane ter pijače, forenzične raziskave, analitične znanosti in proteomike.

LC-MS sistem za "on-line" pripravo vzorcev ter multipleksni LC-MS sistem

Na podstrani najdete dva sistema, in sicer Transcend II, ki je eden izmed najbolj produktivnih sistemov za tekočinsko kromatografijo, ter Prelude SPLC (Sample Preparation Liquid Chromatography) sistem, ki je zasnovan za delo na področju kliničnih raziskav in analiz v toksikoloških laboratorijih.

Masni spektrometri za sklopitev s plinskimi kromatograf (GC - MS)

Masni spektrometri za sklopitev s plinskimi kromatografi so prilagojeni za stroge zahteve laboratorijev po celem svetu in se jih uporablja tako za raziskave, kot tudi za rutinske meritve. GC masni spektrometri proizvajalca Thermo Scientific so med najboljšimi na svojem področju in ponujajo neprekosljivo zmogljivost, zanesljivost in imajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Masni spektrometri za analizo izotopskega razmerja (IR - MS)

Z masnimi spektrometri za analizo izotopskega razmerja lahko odkrijemo edinstvene informacije o zgodovini in izvoru preiskovanega vzorca. IR-MS masne spektrometre proizvajalca Thermo Scientific najdemo skoraj na vsakem raziskovalnem področju po celem svetu. Z zagotovljeno natančnostjo pri merjenju izotopskih razmerij se ti sistemi uporabljajo tako na področju geoloških študij in raziskav kemijskih primesi, kot tudi za analiziranje vzorcev pri dopingu v športu.

Multi-kolektorski ICPMS in TIMS spektrometri

Multi-kolektorski ICPMS in TIMS spektrometri ustežejo vašim zahtevam na področju natančnega merjenja izotopskih razmerij in se uporabljajo za preiskovanje zemlje in rudnin ter na področju nuklearne znanosti. Zagotavljajo vam neprimerljivo natančnost, občutljivost, širino dinamičnega območja, linearnost in stabilnost vaših meritev.

Spektrometri za analizo žlahtnih plinov

S spektrometri za analizo žlahtnih plinov lahko zanesljivo in natančno izmerite izotopska razmerja. Zagotavljamo vam neprimerljivo natančnost, občutljivost, širino dinamičnega območja, linearnost in stabilnost vaših meritev.