Get Adobe Flash player

Spektrometri


Antaris MX FT-NIR Process Analyzer

S tehnologijo optičnih vlaken, ki simultano prenašajo podatke, lahko optimizirate proces kontrole kakovosti - to vam omogoča Antaris™ MX FT-NIR process analyzer.

Brošura (pdf)


Antaris Target Blend Analyzer

Z Antaris™ Target Blend Analyzer lahko v resničnem času spremljate koncentracijo spojin in optimalen čas mešanja vzorca.

Brošura (pdf)


Antaris II FT-NIR Analyzer

Antaris™ II FT-NIR Analyzer vam olajša implementacijo FT-NIR analizatorja v laboratorij, hkrati pa inštrument s svojo robustnosjo deluje natančo kot v proizvodnem obratu.

Brošura (pdf)

Prenosni analizatorji


microPHAZIR AS Asbestos Analyzer

S prenosnim analizatorjem microPHASIR AS lahko kjerkoli identificirate prisotnost šestih reguliranih vrst azbestnih vlaken.

Brošura (pdf)


microPHAZIR PC Analyzer for Plastic/Polymer Identification

Z microPHASIR PC prenosnim analizatorjem lahko hitro pomerite in identificirate različne vrste polimerov, plastik in vlaken ter pri tem ne ogrožate natančnosti in kvalitete meritev.

Brošura (pdf)


microPHAZIR RX Raw Material Identification Analyzer

V nekaj sekundah vam omogoči zanesljive meritve in identifikacijo farmacevtskih surovih materialov, s čemer zadostite regulacijskim zahtevam in zagotovite kakovost izdelka.

Brošura (pdf)


microPHAZIR AG Feed Analyzer

Zagotovite pravilno razmerje hranljivih vrednosti v vaših živalskih krmilih in pri tem izboljšajte učinkovitost in znižajte stroške vašega proizvodnega procesa.

Brošura (pdf)