Get Adobe Flash player

Spektrometri


DXR™ SmartRaman Spectrometer

DXR SmartRaman spektrometer vam prinaša tako enostavno in avtomatizirano uporabniško izkušnjo, kot tudi napredno RAMAN tehnologijo. Rutinske analize v vašem laboratoriju lahko zanesljivo opravljate tudi na makro vzorcih.

Brošura (pdf)

Mikroskopi


DXR™xi Raman Imaging Microscope

DXR™xi Raman Imaging Microscope vam z inteligentnim pristopom pri preiskavi vzorca in obdelavi podatkov omogoča hitro analizo celotnega vzorca. Tako lahko v trenutku odkrijete tisto kar iščete.

Brošura (pdf)


DXR™ Raman Microscope

Z DXR Raman mikroskopom vam omogočimo, da izberete območje na vašem vzorcu in ga z izjemno občutljivostjo in prostorsko resolucijo tudi analizirate.

Brošura (pdf)

Prenosni spektrometri


FirstDefender™ RM Chemical Identification System

S prenosnim spektrometrom FirstDefender™ RM lahko, brez direktnega kontakta in z nedestruktivno tehniko, preprosto in hitro analizirate kemikalije, eksplozive in ostale nevarne spojine.

Brošura (pdf)


FirstDefender™ RMX Handheld Chemical Identification

Za hitro identifikacijo neznanih trdnih in tekočih kemikalij poskrbi nadgrajeni prenosni spektrometer FirstDefender™ RMX. Z njim lahko analizirate eksplozive, toksične industrijske kemikalije, narkotike in bele praške.

Brošura (pdf)


TruNarc™ Handheld Narcotics Analyzer

Izkoristite prednosti hitre identifikacije narkotikov in ostalih prepovedanih subtanc, vključno z najnovejšimi grožnjami kot so npr. sintetični katinoni (kopalne soli) in kanabinoidi.

Brošura (pdf)


TruScan™ GP Material Identification Analyzer

S prenosnim analizatorjem TruScan™ GP lahko, po sprejemljivi ceni, kvalitetno in hitro analizirate proizvodne surovine in/ali potrdite pravilno kemijsko sestavo končanih izdelkov.

Brošura (pdf)


TruScan™ RM Material Verification Analyzer 

Zmanjšajte stroške in povečajte hitrost analiziranja vzorcev s hitro identifikacijo proizvodnih surovin na sami lokaciji vašega skladišča. To vam omogoča prenosni analizator TruScan™ RM.

Brošura (pdf)