Get Adobe Flash player


Thermo Scientific™ picoSpin™ 80 NMR spektrometer vam ponuja moč spektroskopije z uporabo jedrske magnetne resonace v kompaktnem in cenovno ugodnem paketu. Odlična resolucija, ki jo inštrument doseže s permanentnim magnetom (2 Tesla) vam pomaga razkriti kemijske informacije spojin, ki s slabšimi magneti niso dosegljive. Spektrometer picoSpin™ 80 NMR je zelo enostaven za uporabo. Tekoče vzorce skozi zunanji fiting preprosto injiciramo v notranjo kapilaro, pri čemer je za zadovoljiv frekvenčni spekter dovolj že 40 mikrolitrov vzorca. Zelo stabilen in temperaturno nadzorovan permanetni magnet zagotavlja delovanje brez vzdrževanja in brez potrebe po hladilnih tekočinah (tekoči dušik ali tekoči helij). Meritve se zapisujejo v datoteke z industrijskim standardom JCAMP-DX, kar vam omogoča združljivost s programskimi paketi za analizo podatkov iz meritev. Kapilara, v kateri je med meritvijo tekoč vzorec, se nahaja v kartuši, ki jo lahko preprosto zamenjate.

 Uradna stran proizvajalca

Dodatki

Specifikacije

 Larmorjeva frekvenca  82 MHz ± 2 MHz
 Preiskovani delec  proton
 Faza vzorca  tekočina
 Resolucija  20 ppb FWHM ali boljša
 Jakost magnetnega polja  2 Tesla
 Tip magneta  permanentni
 Kapilara  400 mikronska
 Teža  19 kg
 Dimenzije  35,6 cm Š x 25,4 cm V x 43,2 cm D
 Moč  100-230 VAC, 50/60Hz, 150 W
 
POZOR! Naslednje povezave so na voljo le v angleškem jeziku:

Kartuša s kapilaro vsebuje standardne 1/16-inčne fitinge. Kartuše z 1/32-inčnimi fitingi je potrebno naročiti posebej.

Programska oprema


Mnova NMR

Izboljšajte produktivnost z minimalnim naporom. Mnova NMR je dodatek k standardnemu paketu Mnova Suite in je primeren za vse uporabnike, ki želijo analizirati NMR meritve na enostaven način, in tudi za uporabnike, ki si želijo od analize še nekaj več. NMR podatke iz meritve preprosto naložimo (drag and drop), nato pa se le-ti avtomatsko procesirajo in so tako pripravljeni za nadaljnjo analizo. Frekvenčno procesiranje v realnem času omogoča uporabniku spremembe v časovni domeni. Tako lahko uporabnik v realnem času spremlja spremembe v frekvenčni domeni, kar mu omogoča doseganje boljših rezultatov v krajšem času. Programski dodatek omogoča tudi enostavno in avtomatsko analizo spektra (izbiranje vrhov, integracija, večplastna analiza), določanje 1D in 2D spektra ter enostavno kreiranje komentarjev in poročil za uporabo v različnih formatih člankov. Poleg tega lahko dodajamo tudi molekulske strukture, ki smo jih analizirali z NMR picoSpin spektrometrom.


Mnova NMRPredict Desktop

Predvidevanje in izračun NMR spektra iz molekularne strukture ter določitev vrhov v spektru. NMRPredict Desktop omogoča predvidevanje in izračun 1D (1H, 13C, 15N, 19F, 31P, 17O, 29Si) in HSQC (Heteronuclear Single Quantum Correlation) frekvenčnega spektra iz molekularne strukture (mol datoteka, ChemDraw, IsisDraw, ChemSketch). Program omogoča kombiniranje in primerjavo eksperimentalnega spektra s teoretično izračunanim frekvenčnim spektrom. Tovrstno tehniko lahko enostavno implementirate v vaš delovni proces in prispevate k boljši učinkovitosti na vašem delovnem mestu.