Get Adobe Flash player


Sistem Rocket™ Evaporator

Velike volumne vzorcev lahko hitro skoncentrirate ali posušite s pomočjo evaporatorja Thermo Scientific™ Rocket™ Evaporator. Simultano se lahko uporabi do 6 450 mL steklenic ali 18 vial Thermo Scientific™ Dionex™ ASE™. S koncentriranjem direktno v viale za avtomatski vzorčevalnik se zmanjša možnost kontaminacije in izgube vzorcev. Sistem je okolju prijazen saj zagotavlja učinkovito recikliranje topil, tudi zelo hlapnih organskih topil.

Brošura (pdf)

Hitra in učinkovita evaporacija topila:

Nizke temperature in tehnologija segrevanja s paro pri nizkem tlaku omogočata pospešeno evaporacijo in natančno kontrolo temperature

Petkrat hitrejši sistem od običajnih evaporatorjev vzorcev

Tehnologija Dri-Pure™ preprečuje sunke topila in kontaminacijo vzorcev

Enostaven za uporabo

Zmanjša se rokovanje z vzorci

Sistem Flip-Flop avtomatizira prenos vzorcev iz vial ASE

SampleGenie™ omogoča koncentriranje direktno v viale za avtomatski vzorčevalnik

Izbira formata:

Na voljo so številne opcije:

1. Steklenice za evaporator: Steklenice volumna 450 mL za sušenje ali koncentriranje vzorcev.

2. Steklenice SampleGenie™: 250 mL (plus viala) za viale od 12 mm do 28 mm premera in do 70 mm višine. SampleGenie™ sistem omogoča koncentriranje/sušenje direktno v viale za sharnjevanje.

3. SampleGenie za GC viale: Specifično za koncentriranje v viale za avtomatski vzorčevalnik GC. Ta posebna verzija sistema SampleGenie izolira vialo tako, da izhlapi samo tekočina v steklenici, majhen volumen vzorca pa ostane v viali.

4. Nosilec za viale ASE®: Nosilec omogoča sočasno evaporacijo iz do 18 vial ASE.

5. Sistem Flip-Flop: Vzorec se iz ekstrakcijskega sistema zbira direktno v posebno vialo z dvojno odprtino. Nanjo se nato preko adaptorja SampleGenie pritrdi viala za GC. Sestav se enostavno obrne in vstavi v nosilec za evaporator Rocket Evaporator. Pokrov se odstrani in vzorec se skoncentrira direktno v vialo za GC.